Merchant Accounts QuickBooks

Pranuar kartat e kreditit me anë të QuickBooks tregtare shërbimeve të asnjëherë nuk ka qenë e lehtë. Ekranet më poshtë ilustron se sa e lehtë është për të procesit transaksionet me kartë krediti në QuickBooks dhe të pajtojë llogaritë tuaj në mënyrë që të dhënat QuickBooks tuaja janë up-to-date.

Procesit të kartave të kreditit me anë të QuickBooks

Hyrë në të dhënat e pagesës në ekranin e pagesës do të marrin si ju normalisht do. Thjesht klikoni kutinë e titulluar "Procesi Credit Card Kur Ruajtja e" për të ngarkuar klientëve kartën tuaj të krediti. Ju gjithashtu mund të regjistrojnë dhe të procesit transaksionet me kartë krediti përmes Pranimet Sales dhe ekranet Memo kredisë në një mënyrë të ngjashme.

 Quickbooks Merchant Accounts Merchant Services "src =" http://worldwidemerchantconnect.com/img/qb01.jpg "alt =" Merchant Accounts Quickbooks "width =" 300 "height =" 265 "/>

Shkruani informacionit kartë krediti

Pas hyrjes në shumën e shitjes në ekran e pagesës do të marrin, ju do të nxitet për të hyrë në informacionin kartën e kreditit të klientit tuaj. Pasi kjo është bërë, thjesht klikoni paraqesë dhe kartë krediti do të përpunohen të drejtë në QuickBooks.

qb02 Quickbooks Merchant Accounts

Shiko dhe printoni pranimin

Pas transaksionit është miratuar, faturën e pagesës është treguar që mund të rishikohen dhe të shtypura. Ju gjithashtu mund të pavlefshëm një transaksion gabuar drejtë jashtë dritares marrjes shfaqet.

qb03 Quickbooks Merchant Accounts

Llogaritë e lartë Merchant rrezikut
Shërbime tregtare