Porta e pagesës dhe Terminalet Virtual

payment gateway Payment Gateways and Virtual Terminals

A keni kryer të biznesit online? Një portë e pagesës mund të përfitojnë të dy ju dhe klientët tuaj.

Një portë e pagesës është një software i përdorur për procesin e pagesave online, ndërsa encrypting informata të ndjeshme si numrat e kartës së kreditit. porta e pagesës llogaritë tregtare të lehtësuar komunikimin në mes bankës dhe të klientit tuaj.
Ky lloj i një llogari tregtar të përpunimit të pagesave është shumë fitimprurës dhe shumë me rrezik të lartë Merchant Llogaria tregtarët përdorni një Gateway pagesës.

Si funksionon kjo gjë?

1) Shfrytëzues juaj shkruani informata kartën e kreditit në faqen tuaj te internetit.

2) kartë krediti informacioni është i koduar dhe dërguar në portë e pagesës për vlefshmërinë.

3) Shuma është i autorizuar nga banka mbajtësit e kartës së.

4) Rezultati është koduar dhe u kthye mbrapsht nëpërmjet pagesës portë.

5) Fondet janë transferuar nga banka klientit tuaj të llogarisë të tutë!

MADRICH flet për atë që ju duhet të dini gjatë zbatimit të shërbimeve tregtare program dhe shpjegon ndryshimet midis terminaleve virtuale dhe porta e pagesës

Get Flash Player për të parë këtë përmbajtje.

Cilat janë përfitimet e një portë e pagesës llogari tregtare ?

Shpejtësinë dhe efikasitetin

Porta e pagesës llogaritë tregtare të ulur sasinë e kohës që ju kaloni në transaksionet e kreditit të përpunimit kartë.

Tape pak Red

Edhe në qoftë se ju jeni një biznes të ri, një portë e pagesës ju lejon që të filloni pranuar kartat e kreditit menjëherë se sa të presin deri sa të biznesit tuaj krijon një histori pozitive të kredisë.

Mbrojtja mashtrim

Porta e pagesës do të zbuluar nëse e kartës së kreditit është raportuar humbur ose të vjedhur. Kjo do të shpëtojë biznesin tuaj në shpinë-ngarkuar dhe do të mbrojë konsumatorët tuaj.

Rritjen e shitjeve

Porta e pagesës ofrojnë lehtësi për blerësit online i lejuar ata të bëjnë blerje në çdo kohë të ditës dhe nga kudo në botë shfrytëzuar këtë lloj të pagesës të përpunimit tregtare.

Apliko sot për një portë e pagesës për biznesin tuaj online për të filluar marrjen e shpejtë, pagesa të sigurta në internet nga klientët tuaj dhe për të rritur të ardhurat tuaja!

Për informacion lidhur me llojet e tjera të llogaritë tregtare shikoj faqen tonë ose na telefononi për më shumë informacion

rt arrow Payment Gateways and Virtual Terminals

Llogaritë e lartë Merchant rrezikut
Shërbime tregtare