Merchant Services

Taksat e ndryshme që mund të jenë të përfshirë me shërbimet tregtare .
Ka disa lloje të shërbimeve tregtare

Online Pharmacy Merchant Accounts Pic Merchant Services

Bisedimet e pasur për shërbime tregtare në këtë video më poshtë këtë faqe dhe shpjegon taksat e ndryshme që mund të përfshihen me një llogari tregtare .

Shitje me pakicë Merchant Services Me Tarifat Debit Card shpullë Pa Pin Pad

Shitje me pakicë shpullë Debiti tarifat variojnë nga plus kosto që është me kosto të drejtë shkëmbimi dhe një përqindje e vogël mbi koston aktuale.
Pastaj ka norma të kualifikuar, të cilat janë normat më të ulta për swiped kartat e kreditit e debitit duke filluar nga

1,09% në 1,69% dhe një dollar 5 $ në 10 $ një tarifë mujore deklaratë.

Flat Pin Tarifa Pad Merchant Services me transaksionet Debiti

Debiti me një shërbim tregtar tarifë të sheshtë, të cilat shkojnë 0,10-0,25 cent taksë së sheshtë me asnjë përqindje, ky lloj i llogarisë është ideale për kartat e debitit të shitjes me pakicë që shtypi shpullë në kodet pin personale në një terminal të vogël, shumica e kohës kjo është ngritur nëpërmjet një terminali kartë krediti të disa lloj ose një jastëk të jashtëm pin ..
Ky shërbim në shumë raste mund të të shpëtojë biznesin tuaj deri në 30% -50% në normën e skontimit, do të thotë një shumë të madhe kursimet mujore në llogarinë tuaj.

Transaksionet e kualifikuar nuk shpullë pad pin

Pastaj ka shërbime tregtare tarifat që janë quajtur normat e kualifikuar e cila zakonisht përbëhet nga një transaksion standarde kartë krediti shpullë.

Në shumicën e rasteve këto norma janë nga 1,69% në 2,49% plus një 0,10-0,20 cent tarifë transaksion.

Gjithashtu në shumë raste do të ketë një 5,00-10,00 një deklaratë muaj tarifë është zakonisht të përfshirë në këto lloj të llogarive.

Normat Moto / Hand-akorduar ose telefon për

Jo-kualifikuar normave të ndryshojnë nga 2,49% në 3,49%, 0,10 to.20 cent për transaksion, i cili zakonisht përbëhet nuk e kartës të pranishëm.

Gjithashtu në shumë raste do të ketë një 5,00-10,00 një deklaratë muaj tarifë është zakonisht të përfshirë në këto lloj të llogarive.

Pagesa e lartë vendas apo të rrezikut Gateway Virtual Terminal
Pastaj ka një familje me rrezik të lartë të shërbimeve tregtare program i cili tarifat variojnë nga 3,49% deri në 5,95% në varësi të, krediti vëllimit të kreditit ETJ.

Gjithashtu në shumë raste do të ketë një 15,00-25,00 një deklaratë muaj tarifë është zakonisht të përfshirë në këto lloj të llogarive.

Të lartë në det të hapur Rrezik rrezik të lartë e pagesës, ose Gateway Virtual Terminal

Atëherë ka një rrezik të lartë në det të hapur tregtar llogari program që ndryshon nga

5,95% 6,95% deri në varësi të llojit të biznesit, krediti, apo nëse biznesi ka qenë në listën e zezë njohur ndryshe si një TMF llogari tregtare të cilat të biznesit që ka qënë e mbyllur nga një procesor për disa arsye ose një tjetër.

Gjithashtu në shumë raste do të ketë një 15,00-25,00 një deklaratë muaj tarifë është zakonisht të përfshirë në këto lloj të llogarive.

Në disa raste ekziston një rezervë e kodrina që zakonisht mbahet nga 1 deri 6 muaj për këto me rrezik të lartë shërbime tregtare .
Pyetni tuaj shërbime tregtare ofruesi i cili llogari ju mund të kualifikoheni for.WMS ju mund të merrni miratuar për ndonjë nga këto llogari në 24hrs ose më pak.
Nëse keni pyetje ndonjë më shumë ose shqetësime në lidhje me normat e vetëm të plotësoni formularin e kontaktit dhe të zbatohet sot!

Ose thjesht Na jep një thirrje për një konsultim falas.


blue arrow1 Merchant Services

Llogaritë e lartë Merchant rrezikut
Shërbime tregtare