Merchant Account Cash Advance

Përparimet Cash Në Merchant Accounts

Tani gjërat janë shtuf ditë gjatë këto kohë të vështira ekonomike.

Ju mund të kenë nevojë rrjedhin më të holla për të shpenzuar për reklamat.

Ju mund të dëshironi të rritur inventarin tuaj, për punësimin e stafit më shumë ose thjesht vetëm një rezervë për një rast urgjent.

Çfarëdo rast është ... Worldwide Merchant Services është # 1 tuaja zgjedhur për një Credit Card Processing Merchant Llogaria Advance Cash.

Ky lloj gjendje e arkës është e sigurtë për procesor dhe do të financojë ju deri në 120 herë shumën mujore, kartën e kreditit vëllim është.
Është e nevojshme për të ngritur shërbime tregtare për të marrë këtë gjendje e arkës.

Është i shpejtë është e lehtë për të aplikuar dhe ne mund të keni financuar brenda 72 orëve.

Shembull:

Biznesi juaj është pranuar 20.000 në kartë krediti përpunimin e një muaj.

Ju dëshironi 3 muajt e upfront përpunimit.

Ju do të merrni 60.000 më parë të holla me një shtesë prej 20% e barabartë me 72.000.

Kërkesat:

  • 3 muaj përpunimit deklaratë në dispozicion.
  • 3 deklarata e Bankës.
  • Drivers License ose pasaportë.
  • Kontrollo pavlefshme.
  • Utility Bill.
  • Nënshkruar një Marrëveshje faqe.
Llogaritë e lartë Merchant rrezikut
Shërbime tregtare