Credit Card Processing iPhone

iPhone iPhone Credit Card Processing

Credit Card Processing iPhone

Merchant Mobile is a free, user friendly, kartë krediti terminal virtual aplikacionin i cili i jep iTouch iPhone dhe, BlackBerry si dhe të gjithë përdoruesit smart telefon aftësinë për të drejtuar në kohë reale transaksionet me kartë krediti të drejtë në pajisjen e tyre.
Kur ju jeni në lëvizje dhe ju jeni në nevojë për një shërbimet tregtare program kjo është një mënyrë e hip dhe i dobishëm për të pranoni kartat e kreditit.

Kjo zgjidhje është e përkryer për të gjithë ata që është në lëvizje dhe ka nevojë për procesin e kartave të kreditit të shkojnë. Ju gjithashtu mund të ndjehen të sigurt duke ditur të dhëna të ndjeshme kartë nuk është ruajtur në pajisjen tuaj. Të gjithë ju duhet të bëni këtë të ndodhë është një iPhone / iTouch, kërkesa tregtare Mobile, një llogari tregtare nga WMS, dhe një lidhje për WiFi Edge, ose 3G rrjetit.

Çmimet janë të vlefshme vetëm me një llogari tregtare me WMS. Për jo-tregtar çmimi, ose për të mësuar më shumë për llogaritë tona tregtare, ju lutemi telefononi 1-866-949-8472.

Features

  • Ju lehtë mund të kandidojë sigurtë kartë krediti transaksion të tilla si shitje, kthim, dhe të pavlefshme
  • Ndryshe nga zgjidhjet e tjera në treg, WMS Merchant Mobile ofrohet falas dhe nuk kërkojnë ndonjë pagesa shtesë portë. Me fjalë të tjera, ju merrni të gjitha avantazhet, por vetëm të paguajë për tuaja aktuale llogari tregtare kostot
  • Përdor një lidhje të koduar dhe të sigurt SSL për të mbrojtur informatat klientit tuaj
  • WMS MerchantMobile mbështet raportimit të fuqishme të tilla si përmbledhje transaksion, arrin sipas llojit kartë, dhe detajet e transaksioneve. Ju mund thjesht të përcaktuar parametrat e datës, atëherë shikoni raportet
  • Në fund të përpunimit automatik të të serisë ditë për të shmangur sherr dhe ulur transaksionet
  • Në fund të lehtë të shqyrtimit funksion ditës ju bërë të mundur hidhini shitjet tuaja
  • Përfshin Virtual Terminal WMS tregtare të cilat ju mund t'i përdorni për të proceduar transaksionet nëpërmjet tuaj llogari tregtare nga çdo kompjuter të lidhur web
  • Qasje të lehtë në një udhëzues të shpejtë referimi, e cila udhëzon në rrugë të përdoruesit nëpërmjet çdo transaksion ose procesin e raportimit
Llogaritë e lartë Merchant rrezikut
Shërbime tregtare