Merchant Account

Shkruar nga admin

Temat: llogari tregtare , llogaritë tregtare


Çfarë është një Merchant Account ?

Një Merchant Account është një lloj i llogarisë që do të lejojë një biznesi për të marrë një formë të pagesave të tilla si një kartë krediti, karta debiti ose një kontroll nga një klient elektronike e cila shkon me anë të një banke të përpunimit apo pastrimin e shtëpisë dhe depozitat e transaksionit në biznes llogari për një përqindje të vogël. Ka disa lloje të llogari tregtare s për të zgjedhur.


Nuk ka rëndësi nëse keni një dyqan me pakicë ose biznesit tuaj online një është e nevojshme që të ketë një llogari tregtare .

Një kompani e shitjes me pakicë zakonisht do të përdorin disa lloj kartë krediti makinës që do t'ju lejojë të shpullë një kartë krediti. Ky lloj llogari tregtare është një kosto më efektive përpunimit të pagesave metodë.


Ka gjithashtu një llogari tregtare që do t'ju lejojë të pranojë debiti PIN bazë, i cili do të lejojë klienti të hyjë në numrin e tij pin. Ky lloj transaksioni nëse ngritur siç duhet është një tarifë të vogël banesë në vend të një përqindje, zakonisht duke filluar 20-35 cent një transaksion pa përqindje. Pastaj nuk është online portë pagesë tregtare të llogarisë ose të një terminal virtual tregtar llogari . Ky lloj llogari tregtare metoda e pagesës përpunimit përdoret për të pranoni kartat e kreditit nga një lloj web site, ose atë që ata e quajnë një llogari Moto ku kartë nuk është i pranishëm.


Ky lloj i llogari tregtare zakonisht është pak më i shtrenjtë për sa i përket përqindjeve për shkak të rrezikut të së chargeback me kartë nuk i pranishëm. Visa MasterCard konsiderojnë këto lloje të llogarive tregtare të jetë më shumë një llogari me rrezik të lartë tregtar , sepse shanset e mashtrimit janë shumë më të mëdha pas një standard të shitjes me pakicë shpullë llogari tregtare .


Megjithatë, këto lloje të llogarive tregtare janë shumë fitimprurëse për shkak të numrit të madh të transaksioneve që mund të ndodhë në baza ditore nga një nivel global. Këto Merchant Services programe qoftë se ju keni të drejtë të trafikut të drejtuara në faqen tuaj web ose keni një lloj fushatave reklamuese të marketingut që mund të krijojë shumë transaksione në baza ditore.


Kur zgjedh një llogari tregtare që ju keni disa opsione, të zgjedhur me kujdes. Është gjithmonë mirë për të dini se çfarë lloj llogari tregtare është i mirë për biznesin tuaj dhe në qoftë se ju nuk e dini, pyesni një ekspert që është në llogari tregtare të biznesit një kohë të gjatë dhe e di se çfarë janë mundësitë tuaja të cilat mund të ju ndihmojë të bëni zgjedhjen e duhur

Worldwide Merchant Services , LLC është juaj stop shop për të gjithë ju llogari tregtare ka nevojë.
Call MadRich 24 / 7 për një konsultim falas, ose thjesht ndiqni arrow blu dhe të aplikojnë Sot!

(866) 949-8472

blue arrow Merchant Account

Asnjë mesazh i lidhur.

type = kontakteve Trackbacks Për këtë postim,

  1. Çfarë është një llogari tregtare? | Merchant World Wide Connect Card mbi mua
  2. Merrni kontrollin e mendjes tuaj | Shkruani një gol | Ndërtimi i një Aleancë organizatori | ndërtuar një plan | Mendoni dhe Grow Rich | Merchant Services botë, LLC

Leave a Comment Ketu eshte rasti juaj të dëgjohet!

CAPTCHA Image
Audio CAPTCHA
Refresh Image
*

Shërbime tregtare