ATM Processing

ATM Options do të sigurojë ATM Përpunimi me instalimin e kompjuterin tuaj. Ky shërbim mund të ofrohet edhe në qoftë se ju keni një ATM ekzistues në vendin tuaj të biznesit, përfitimet e mëposhtme përfshijnë:

  • Rimbursimet shtesë brenda 24-48 orëve të çdo transaksion, duke përfshirë edhe të holla nga vended ATM juaj
  • Një Raporti Mujor duke treguar të gjithë aktivitetin për kompjuterin tuaj ofrohet falas.
  • Agjent i autorizuar i Processing Sky
  • Nuk ka tarifa shtesë të shërbimit për pronarët e ATM ekzistuese
  • Ne pranojmë të gjitha kartat e kreditit të mëdha dhe praktikisht të gjitha kartat ATM
Llogaritë e lartë Merchant rrezikut
Shërbime tregtare