QuickBooks трговец сметки

Прифаќање на кредитните картички преку QuickBooks трговец услуги никогаш не било полесно. На екраните подолу ги илустрираат колку е лесно е да процесот на кредитна картичка трансакции во QuickBooks и да се помират вашите сметки, така што вашиот QuickBooks евиденција се up-to-date.

Процесот на кредитни картички преку QuickBooks

Внесете плаќање податоци во Заводот за платен Примање на екранот како што нормално би. Едноставно кликнете на полето под наслов "процесот на кредитна картичка при зачувувањето" да им наплаќаат на вашите клиенти кредитна картичка. Исто така може да снима и процесот на кредитна картичка трансакции преку Продај сметки и кредитни Мемо екрани на сличен начин.

 Quickbooks Merchant Accounts Трговски услуги "src =" http://worldwidemerchantconnect.com/img/qb01.jpg "alt =" QuickBooks трговец сметки "width =" 300 "height =" 265 "/>

Внесете Информации за кредитна картичка

По внесување на износот на продажба на плаќање Примање на екран, ќе биде побарано да внесете кредитна картичка на вашиот клиент информации. Откако ова е направено, едноставно кликнете достават и на кредитна картичка ќе бидат обработени право во QuickBooks.

qb02 Quickbooks Merchant Accounts

Прикажи ги & печати приемот

По трансакцијата е одобрена, уплатницата се покаже дека може да се разгледа и печатените. Можете исто така да празнина погрешна трансакција право надвор од екранот приемот прозорец.

qb03 Quickbooks Merchant Accounts

Висок ризик трговец сметки
Трговски услуги