Префрлани трговец сметки

Светот Трговски услуги , ДОО понуди неколку различни типови на префрлани трговец сметки.

Кога Отворањето префрлани Merchant Account за вашиот нов или постоечки бизнис.

Тоа се видови на сметки може да се користат за вашиот бизнис

Е трговија Online Line Payment Processing Offshore Merchant Accounts
Префрлани Виртуелна терминали
No Limit трговец сметки
Префрлани исплата на Gateways
Електронски чекови со потписи
ACH Програми
Висок ризик префрлани исплата на Gateways
Платен Gateways
Висок ризик Виртуелна терминали
Висок ризик исплата на Gateways

Многу бизнис овие денови се фокусира повеќе на глобална перспектива кога станува збор за готовински тек и трговски услуги . со аутсорсинг многу бизниси поради намалување на трошоците отворањето на оф-шор Merchant Account е одлична опција.

Документ Потребни

Во многу случаи на истиот потребни документи се потребни како стандарден Merchant Account .

 • Празни чекови или банка писмо
 • Бизнис лиценца или член на регистрација
 • Возачка дозвола или пасош
 • Нови Бил
 • Бизнис преглед, флаер или веб-страница
 • Изводи од банки Ако некој
 • Обработка изјава ако било
 • Добивка и загуба Изјава доколку

Бизниси кои нудат онлајн купувања на глобално ниво, каде што различните пари се разменуваат, ова е многу потребно service.The стапки имаат тенденција да бидат малку висока, тогаш на стандардни Merchant Account , но историјата покажува со поставување на оф-шор Merchant Account може да биде исклучително профитабилен.

Зошто треба да префрлани Merchant Account ?

 • Лоши кредитни
 • Одбиена пред
 • Затвори со друг процесор
 • Повеќе готовински тек на глобално ниво
 • Голем Билет
 • Голем обем
 • Бизнис е надвор од САД

Имаат брз Прашање?
Не знаете што тип надвор сметка треба да го користите?

Пополнете ја контакт формата и приложете денес!

Висок ризик трговец сметки
Трговски услуги