Трговски услуги

Различни такси кои можат да бидат вклучени во трговски услуги .
Постојат неколку видови на трговски услуги

Online Pharmacy Merchant Accounts Pic Merchant Services

Богата зборува за трговски услуги во ова видео подолу оваа страница и објаснува на различни такси кои можат да бидат вклучени со Merchant Account .

Мало Трговски услуги Со дебитни картички удар Надоместоци Без Пин подлога

Мало дебитни удар надоместоците се движи од трошоците плус дека е директно размена на цена и мал процент над реалните трошоци.
Потоа, тука се квалификувани стапки, кои се најниски стапки за swiped дебитна кредитни картички се движат од

1,09% до 1,69% и $ 5 до 10 $ долари месечно изјава надомест.

Рамен надоместок Пин подлога Трговски услуги Со дебитна трансакции

Дебитни со рамен надоместок трговец услуги, кои се движат 0,10-0,25 центи рамен надоместок без процент, овој тип на сметка е идеален за мало удар дебитни картички кои печат во личен ПИН кодови во мал терминал, најмногу време оваа е формиран преку кредитна картичка терминал на некој вид или надворешен PIN PAD ..
Оваа услуга во многу случаи може да се спаси вашиот бизнис до 30% -50% во однос на есконтната стапка, што значи многу големи месечни заштеди на вашата сметка.

Квалификувани удар Трансакции нема игла рампа

Потоа, тука се трговец услуги такси кои се нарекуваат квалификувани стапки, кои обично се состојат од стандардна кредитна картичка удар трансакција.

Во повеќето случаи, овие стапки се од 1,69% до 2,49% плус 0,10-0,20 центи трансакција плаќање.

Исто така во многу повеќето случаи ќе има 5,00-10,00 еден месец изјава надомест обично се вклучени во ваков тип на сметки.

Мото / Рачно приспособени или телефонски да стапки

Неквалифицираните стапки варираат од 2,49% до 3,49%, 0,10 to.20 центи по трансакција, која обично се состои не од картичка сегашноста.

Исто така во многу повеќето случаи ќе има 5,00-10,00 еден месец изјава надомест обично се вклучени во ваков тип на сметки.

Домашни Висок ризик за исплата портал или виртуелен терминал
Потоа, тука е домашен висок ризик трговец услуги програма која такси се разликуваат од 3,49% до 5,95% во зависност од кредити, обемот кредитни итн.

Исто така во многу повеќето случаи ќе има 15,00-25,00 еден месец изјава надомест обично се вклучени во ваков тип на сметки.

Висок ризик префрлани Висок ризик за исплата портал или виртуелен терминал

Потоа, тука е со висок ризик префрлани Merchant Account програма со која се движи од

5,95% до 6,95% во зависност од видот на бизнисот, кредит, или ако бизнис е на црната листа инаку позната како TMF Merchant Account кој бизнис, кој беше исклучен од процесор за некои или друга причина.

Исто така во многу повеќето случаи ќе има 15,00-25,00 еден месец изјава надомест обично се вклучени во ваков тип на сметки.

Во некои случаи постои тркалање резерва, кои обично се одржа од 1 до 6 месеци за овие висок ризик трговец услуги .
Прашајте го вашиот трговец услуги на услуги кои сметка може да се квалификува for.WMS може да ви се одобрени за било кој од овие сметки во 24 Часа или помалку.
Ако имате било какви повеќе прашања или проблеми во врска со стапки само да ги пополните контакт формата и се применуваат денес!

Или само ни Испрати повик за бесплатна консултација.


blue arrow1 Merchant Services

Висок ризик трговец сметки
Трговски услуги