Merchant Account Cash Advance

Готовина аванси на трговец сметки

Сега работите ден се туф за време на овие тешки економски времиња.

Можеби ќе треба повеќе на готовинскиот тек да се трошат за рекламирање.

Вие може да сакате се зголеми своите залихи, вработи повеќе персонал или едноставно само да има резерва за итен случај.

Без оглед на случајот е ... во светот Трговски услуги е вашиот # 1 избор за кредитна картичка за обработка Merchant Account Cash Advance.

Овој тип на кеш однапред е безбедна за процесорот и ќе ви фонд до 120 пати повеќе од износот вашата месечна кредитна картичка волумен е.
Неопходно е да се постави трговец услуги да ја добијат оваа кеш однапред.

Тоа е брз е лесно да се примени и можеме да ви финансиран во рок од 72 часа.

Пример:

Вашиот бизнис е прифаќање 20.000 кредитна картичка за обработка на еден месец.

Сакате 3 месеци за обработка на однапред.

Ќе добијат 60.000 кеш однапред со дополнителни 20% изедначување 72.000.

Потребно:

  • 3 месеци за обработка на изјава на располагање.
  • 3 изводи.
  • Возачка дозвола или пасош.
  • Празни чекови.
  • Нови Бил.
  • Потпишан една страница договор.
Висок ризик трговец сметки
Трговски услуги