е чек, чек по телефон обработка

Проверете по телефон

Загриженоста Решенија
Готовински тек На трговецот услуги ACH мрежа и Проверете 21 Merchant Account претвора проверки во електронски трансакции. Побрзо обработка води кон зголемување на достапноста и готово најчесто ги елиминира сите chargebacks
Банкарски депозити Мрежата ACH и Проверете 21 дозволи проверки за да бидат депонирани далечина на местото на бизнисот. Патувања на банката и други хартија провери манипулативните трошоци се елиминирани и многу повеќе исплатливи.
Управување со времето електронска проверка, или проверете по телефон обработка елиминира потребата да се подготви депозит се лизга, се помират депозити и транспорт проверки. Заштедува време и пари

Исплата решенија едно исплата портал ви овозможува да го вклучите хартија проверки во брзо расчистување на електронски елементи преку мрежата ACH или Проверете 21. Овие проверки може да се прифати во лице, преку пошта, преку интернет, и по телефон.

електронска проверка на имплементацијата забрзува вашиот готовински тек со намалување на расчистување пати. Ова им овозможува побрз пристап до пари и дава известување на врати проверки во рок од 48 часа. Далечински депонирање проверки елиминира неефикасности, трошоци и време поврзани со рачна депонирање.

Можеме да ви помогнеме со следниве електронски обработка на чековите опции:

ACH Проверете Conversio N

Боц (Back Office конверзија)

Поп (point of sale купување)

АРЦ (сметка побарувања Проверете)

WEB (трансакции Овластен преку интернет)

Тел: (Трансакции Овластен преку телефон)

RCK (повторно презентирани NSF и ненаплатени фондови)

Проверка на 21

PRE-овластен периодични ИСПЛАТИ

Проверка на ВЕРИФИКАЦИЈА

Бек канцеларија семплирање
Теле-Check
Се потребни повеќе информации?

Пополнете го формуларот подолу и член на нашиот продажен тим ќе ве контактираме наскоро. Како и секогаш, вашите информации е целосно доверлива. Ако би сакале да ни се јавите, бирање (866) 949-виза за да се постигне член на тимот.

Одобрување проверки преку интернет или чек по телефон е многу профитабилен ПРОГРАМА ЗА легитимен бизнис обидува да започне бизнис или да аплицираат за Merchant Account .

rt arrow e Check,check by phone Processing

е чек, електронска проверка, или проверете по телефон

Висок ризик трговец сметки
Трговски услуги