Слободен банкомати во Лас Вегас

АТМ Производи

Светот трговски услуги , ДОО соработува со Hyosung, Тритон и Tranax, еден од водечките дизајнери и производители на банкомати, за да ви овозможи наградуван и следната генерација на бесплатен банкомат решенија кои нудат квалитет, сигурност, безбедност и profit.Located токму овде во срцето на Лас Вегас во светот Трговски услуги нуди бесплатни АТМ машината поставеност и опрема со делење на профитот кој не само што може да го понуди на вашиот кориснички погодности на пристап до пари кога им се потребни на надоместоците кои се спроведуваат во вашата дискреција, "> Трговец услуги наменска да одговара на вашите потреби.

Можете да ги донесуваат одлуките да бидат конкурентни на вашите соседи или само се генерираат дополнителни готовински прилив.

Светот Трговски услуги нуди 24-часовна техничка поддршка и одржување на вашиот машини низ целиот свет, на меѓународно ниво и во земјата.
Ние нудиме сите видови на слободен банкомати, кои се сигурен, сигурен, брз и ефикасен.

Ние може да се изгради безбедна кеш однапред кафези, електронски сводови и да се воспостави секој трговец кредитна картичка за обработка услуга од сопственик на мал бизнис со една локација за голем казино со неколку локации и големи количини на волуменот.

Со неколку локации поставени тука во Лас Вегас ние сме многу запознаен со барањата дека многу казина или бизниси може да има.
Банкомати и PIN-базирани дебитна кредитна картичка обработка може да биде многу тешко и конкурентна бизнис.
Оваа тенденција да биде нашата сила како што се способни и многу флексибилни за да се изгради систем кој одговара на вашите секојдневните потреби.
Некои од фирмите кои ги користат се услуги се стратосферата Хотелот и казино, Поени пабови, Smiths, и многу повеќе мали и средни претпријатија на локално и на национално ниво.
Имаме придружба услуги за обезбедување пари однапред програми, со минимални сторнирано е, бар лек и скари, па дури и кауција bondsman околу целиот свет.
Повик за бесплатни консултации (866) 949-8472

triton8100 Free ATM Machines in Las Vegas

Слободен Тритон 8100 банкомати

Тритон 8100
Во 8100 е нашата најниска цена банкомат наменета за трговци со мал сообраќај, со тенденција локации кои се над беше од поголеми, поскапи банкомати.

triton9100 Free ATM Machines in Las Vegas

Слободен Тритон 9100 банкомати

Тритон 9100 на 9100 е нашиот најдобро продаваните банкомат. Оваа исклучително популарна машина е дизајнирана да биде ниска цена со високи перформанси банкомат. И тоа се покажа како совршено прилагоден за сопствениците кои имаат потреба од функционалност и перформанси со пониска цена.

triton8100 Free ATM Machines in Las Vegas

Слободен Тритон RL5000 банкомати

PC-базиран RL5000 Тритон RL5000 Тритон е промена на начинот на кој луѓето размислуваат за банкомати. На сите нов модел нуди прекрасен 10.4 инчен LCD екран и поддржува долга листа на додадена вредност трансакции. Сите по многу пониска цена од другите PC-базирани машини.

tritonRT2000 Free ATM Machines in Las Vegas

Слободен Тритон RT2000 банкомати

Тритон RT2000 За многу висок сообраќај локации, има никогаш, едноставно е ефективен начин да им обезбеди на клиентите пристап до 24-часовна прошетка до банкомат. Повеќето од големите традиционални банкомати се премногу скапи и комплицирани воопшто да ја разгледа. Исклучително доверлив и прифатлива RT2000 дава трговци ниска цена, лесно да ги сервисира алтернатива за поскапи банкомати преку-thewall.

NautilusHyosungNH 1500 Free ATM Machines in Las Vegas

Слободен Наутилус Hyosung NH-1500 банкомати

Nautilus Hyosung NH-1500 најдобра вредност во мало банкомати, на NH-1500 Серија задоволува со широк спектар на опции да изберете конфигурација за било мало место.

NautilusHyosungModel5050 Free ATM Machines in Las Vegas

Слободен Наутилус Hyosung модел 5050 банкомати

Nautilus Hyosung модел 5050 модел 5050 подржува два различни видови на хардверска платформа и излезе надвор сместени надвор, кој дава различни услуги со додадена вредност, тоа е идеален да се компонира банкомат портфолио. На крајот на краиштата корисници можат да го доживеат сосема нов банкомат бизнис и истакнати цена-ефикасност.

NautilusHyosungNH 2100T Free ATM Machines in Las Vegas

Слободен Наутилус Hyosung NH-2100T банкомати

Nautilus Hyosung NH-2100T најдобра вредност во трговијата на мало преку-на ѕид банкомат, на NH-2100T нуди флексибилност за инсталација со ефикасен дизајн.

TranaxMini Bank1700 Free ATM Machines in Las Vegas

Слободен Tranax мини-банка 1700 банкомати

Tranax мини-банка 1700 мини-банка 1700 покренува бар за квалитет, инженеринг и дизајн. Вграден со филозофии на издржливост, сигурноста и безбедноста си дојден да се очекува од Tranax, Мини · банка 1700 нуди апсолутна најдобра вредност во својата класа.

TranaxMini Bank2100T Free ATM Machines in Las Vegas

Слободен Tranax мини-банка 2100T банкомати

Tranax Мини-2100T банка најдобра вредност во трговијата на мало преку-на ѕид банкомат, на NH-2100T нуди флексибилност за инсталација со ефикасен дизајн.

triton8100 Free ATM Machines in Las Vegas

Слободен Tranax мини-банка c4000 банкомати

Tranax мини-банка c4000 На сите нови мини-банка c4000 претставува најдобар во класата конвергенција на АТМ и самопослужување функционалност, што резултира со нови иновативни услуги и генерирање на приходи за АТМ сопственици.

Висок ризик трговец сметки
Трговски услуги