За нас

Ричард А. Kasey и неговиот тим имаат над 15 години искуство над 100 различни банки и 20 различни процесори сме цврсти стабилни трети лица процесор, а да не зборуваме WMS има неколку портал компании кои се компатибилни, сепак остануваат скромни и многу поубав.

Земи го Flash Player, за да ја видите оваа содржина.

Во глобалната кредитна картичка преработувачката индустрија. Имаме агенти низ целата земја да им служи на вашиот needs.We имаат канцеларии сите низ САД, Долна и во Канада и во светот.

Да се ​​соочиме со оваа индустрија е многу конкурентна и, исто така, нуди неколку различни опции на клиентот. Нашата цел е да се спречи конфузија и стави сите овие специјализирани услуги под еден покрив, да ви одобрени и да те постави правилно прв пат со голема интегритет да одржите вашиот бизнис за живот.

Нашата специјалност не застане на првичниот договор. WMS зема на одговорност како вашиот партнер за да им помогне да се постигне своите цели.

WMS ќе ви помогне да се справат со сметка, а исто така се создаде врати план или две, па вашиот никогаш не се држат како заложници од страна на некои од овие банки.

WMS има над 2.500 среќни клиенти со многу добри референци.

WMS се гордее со помошта СО chargebacks И ПРЕСТОЈ во директен контакт со овие банки да се ограничи други прашања.

Ако вашиот големи или мали, добар кредит, лоша кредитна, со висок ризик или не, оф-шор или во САД, многу волумен или многу малку, WMS е таму за да ви помогнат на било кој начин можеме.

WMS ќе се сретне со некоја потреба може да се со цел на одржување сте како среќно клиент засекогаш. Кога станува збор за трговски услуги , Ние сме специјализирани во сето тоа.

WMS може да ви одобрени во рамките 24.hrs или помалку. Не само тоа, туку да ви помогне да се изгради копија планираат да бидете сигурни дека вашата секогаш обработка кредитни картички и да ви помогне да управувате со вашиот профил за chargebacks и така натаму.

Беа многу агресивни тим, можете да ни кажете што вашите потреби се и ние ќе ги исполнат ако им се даде можност.

кога направено шопинг околу добивање на работи околу и да губат драгоцено време, пари и енергија само Примени ...

Висок ризик трговец сметки
Трговски услуги