Merchant Account

cards arrow Merchant Account

Merchant Account

Што можеме да направиме за вас?

Во светот Трговски услуги , ДОО нуди сите видови на трговски сметки и трговец решенија. hard to get high risk merchant accounts with offshore payment gateways , Virtual Terminals, e-commerce, credit card merchant accounts, free credit card machines , cash advance programs as well as mail and phone orders. Ние нудиме услуги за да ви помогнат со кредитни и дебитни Пин базирани плаќања, мало swiped трансакции со стапки најниско што 1,19%, тешко да се добие висок ризик трговец сметки со офшор исплата портали , Виртуелни терминали, е-трговија, за кредитна картичка трговец сметки, бесплатен кредитна картичка машини , пари однапред програми , како и пошта и телефонски налози. Имаме врски да се добијат овие сервиси имплементирани и вашиот бизнис расте низ трансакции со кредитни карти многу брзо! Тоа е она што го правиме ...

24/7 за услуги на клиентите, така што ние може да послужи компании тука локално и во светот ...

Ние нудиме трговци како тебе сеопфатна, сигурен кредитна картичка за обработка решенија дизајнирани да ги поддржуваат сите вашите секојдневни бизнис потреби. Ние исто така нудиме Казино банкомат поставеност , за кредитна картичка Трговец сметки како што се проверка услуги, секогаш проверувајте Гаранција услуги, ACH програми, EBT, трговија клуб Програми, gift card Програми, безжичен & плаќање преку интернет за обработка на решенија, и многу повеќе кредитна картичка за обработка опции. Но, уште поважно, ќе ви обезбеди со ниво на услуги на клиентите што едноставно не се најдат никаде на друго место. Ништо не е поважно за нас од нивото на поддршка ние нудиме на нашите клиенти кога станува збор за сите ваши кредитна картичка за обработка потреби.

Да започнеме рок ​​од 24 часа

Во светот Трговски услуги , ДОО нуди многу конкурентни и профитабилни мал бизнис банкомат поставеност програми тука на локално ниво во Лас Вегас, Невада, другите сојузни држави во САД и на меѓународно ниво. Ние сме со седиште во Лас Вегас, но ние ви нудиме иста лични односи и поддршка за нашите клиенти ширум светот и може да има 99% од овие програми и кредитна картичка за обработка сервиси имплементирани во рок од 24 часа или помалку.

Вашиот готовински извори на финансирање

Ние сме биле помагање на клиентите само ви се допаѓа уште од 2006 година, нашите корпоративното седиште е во Лас Вегас, Невада каде што уживаат репутација како лидер во електронска трговија и платен услуги. Ние сме горди да се одржи на највисоко одобрување стапка во индустријата на трговец апликации и ние им служи на нашите клиенти 24 часа на ден, 7 дена во неделата па ние може да ги сервисира нашите 24/7 за возрасни Забава компании и казина. Нашите потпиша трговци се во традиционалните мало, интернет, владини, MO / до, и дома-базирани бизниси низ САД, Канада, Мексико, Велика Британија, и во светот.

Е во тоа што Часовите се тешки овие денови со економија и сите, ние сме горди да бидат во можност да ви понуди лоша кредитна трговец сметка , како и.

  • Бесплатни консултации
  • Наградуваниот Користење
  • Задоволство загарантирана
  • 24/7 за услуги на клиентите
  • 99% Одобрување Оцени
  • Лоша кредитна трговец сметки Добро

Немојте да се колебате Примени токму сега!

Специјални Ограничено време понуда!

Слободен Постави & апликација

Слободен Машини . blue arrow Merchant AccountВисок ризик Трговец сметки
Трговски услуги